Nyt on kasvis+proteiinivaiheen viides päivä. Paino on pudonnut vain 200 g eli hyökkäys + 5 päivää aikana 2,4 kg, dukansivun arvion mukaan hyökkäysvaiheessa putoaisi 2,7 kg eli vähän masentavalta on tuntunut kun alun jälkeen ei oikein mitään ole tapahtunut. Kun keväällä yritin karppausmenetelmällä paino alussa laski ja sitten palasi samaan ja pysyi tasan siinä. Täytyy yrittää vaan sitkeästi, koska olo on nyt ollut aika tasaisen hyvä (parempi kuin tavallisesti) ja tää liikapaino-ongelma täytyy jotenkin selvittää ja painonvartijat kalorisysteemillä oli kyllä aika kova työ. Laihdutin 22 kg, joka nyt on 3 vuoden aikana hiipinyt takaisin eli tiedostan tämän ruokavalion pysyvyyden tarpeellisuuden ja omalta osalta tuntuu, että sillä pv systeemillä en jaksa rajattomasti. Toisaalta kai sitä mitä vaan tekee, kun on tietynlaisen vammautumisen ja sairastumisen vaara (polvet ym. ei kestä ylipainoa)
Olen siis nöyrän kiitollinen aina jos paino laskee. Odotan Dukan kirjan saapumista, koska nää periaatteet eivät ole aivan kristallinkirkkaat. Toisissa lähteissä saa syödä rasvalihaa alle 10% ja toisaalla ei sais olla rasvaa lainkaan. Miten semmoinen on mahdollista? Lihatuotteissa 3% on tosi vähän jo…Eli karppauksen muistikuvien jäljiltä olen voinut syödä rasvaa liikaa.
Ei kyllä tee mieli mitään herkkuja, aika täysi olo aina.
Kovan vatsan ongelmaan olen ottanut aika tuhtia c-vitamiinijauheliuosta, joka yleensä pistää vatsaan kyytiä. Viimeisenä hyökkäyspäivänä kyllä oli vähän synnytysfiilis vessassa käydessä…