Sitkeesti olen vaan jumputtanut tällä 5 proteiiinpäivää 5 prot+kasvispäivää rytmillä. Kohtalaisen helppoa pitää ja olo on ihan hyvä, nukuttaa aika paljon, mutta se on varmaan ihan vaan luonnollista kaiken muun homman takia.

Paino on nyt pudonnut 5 kg joka mielestäni on aina todellisen laihduttamisen raja. Dukan kirja tuli ja huomasin, että karppaamisen muistona syön rasvaisempaa ruokaa kun oikeaoppisesti kuuluisi (sianlihaa päivittäin ja vähän juustoja) mutta koska paino kumminkin putoaa koko ajan vähän, olen tyytyväinen tähän ja jatkan tällä tyylillä. Eli jos tsemppi riittää ja haluan jossain vaihdeessa viellä puristaa voin ehkä jättää rasvan pois. En siis nyttenkään mitenkään sitä ahnehdi, mutta en ole täysin rasvattomalla. Maitotuotteista kuitenkin, muista kuin juustosta, käytän rasvattomia.

Maitorahkasta on tullut herkkupalani eli sekoitan leseitä, lightmehutiivistettä ja a-jukurttia mönjäksi, jolla päivän mittaan maustan rahkaa. Ikäänkuin jälkiruokani.

Yhdellä punnituksella paino oli noussut 900 g ja tiesin sen kovaksi paikaksi, olin onnkesi varautunut että näin tulee käymään, koska sitä edelsi yli kilon pudotus. Punnitsen noin joka kolmas päivä, hermoni ei riitä päivittäiseen. Jos on tullut nousua, pelkään lopettavani.